interaktivt køkkenbord

Teknologien ændrer sig hastigt og flytter verden. Her viser Whirlpool en Interactive Cooktop med internetadgang, mail, musik, opskrifter m.m. Kogepladen tegner du med en finger, så den passer til gryden.

Klædt på til virkeligheden

Den teknologiske udvikling bevæger sig ekstremt hastigt – og den digitale fremtid er allerede i fuld gang. Og den vil i dén grad forandre verden de kommende år – både arbejde og privatliv.

Mange har hørt om eksempelvis Droner, førerløse biler, sensorer, Internet of Things, Smart TV, det trådløse hjem, 3D-printere, Virtual Reality og Big Data. Erling Madsen kan bidrage med et foredrag, som tilpasset tilhørerne, og hvor de får en øjenåbner, der viser, hvordan tingene allerede i dag spiller sammen på overraskende måder.

Vi lever også en tid, hvor der er adgang til massevis af informationer døgnet rundt. Men for at ramme de rigtige modtagere eller for at få de rigtige informationer, kræver der styr på kommunikationen.

Kommunikation er i det hele taget et nøgleordet i et samfund, hvor omstilling og nytænkning i dén grad er i fokus. Skal tingene lykkes, er det nødvendigt at prioritere den interne og eksterne kommunikation i top.

Der er også kommet mange flere platforme, så der skal både tænkes i hvilke platforme, der skal benyttes, hvordan budskaberne skal serveres og ikke mindst skal der ske en sammenhængende kommunikation i forhold til alle de andre måder, firmaet eller organisationen har kontakt med omgivelserne på – det sidste kan du også læse om under KommunikationsTjek.

ajour kan levere et inspirerende foredrag, som sætter gang i nytænkning af kommunikationen eller du kan få et kort eller langt seminar, der giver redskaberne til at kommunikere bedre. Hverken foredrag eller seminarer er hyldevarer der lires af, men vil i hvert tilfælde vil tilpasset din virksomhed med eksempler.

Erling Madsen kan eksempel fortælle om sociale medier, kommunikation, pr, synlighed i lokalsamfundet og intern kommunikation.

Tiden er forbi, hvor en virksomhed eller organisation kunne sidde og gemme sig og så dukke op med et budskab efter behag – bliv klædt på til virkeligheden!

Print Friendly, PDF & Email