Aviser og magasiner – stadig et godt bud

Internet, intranet og e-mail er fortrinlige kanaler til nogle ting. Men det er steder, hvor vi læser dét, vi specifikt søger efter.

Skal du have sikkerhed for at flere af dine budskaber bliver læst, så vil trykte aviser og magasiner være et fortrinligt supplement. En papirudgave kan tages med i sofaen, i liggestolen og på toilettet – og ved at blade i den læses artikler, som læseren ikke vidste at han/hun havde brug for. Vi kan hjælpe med at relancere eller lancere magasiner og aviser – uanset om målgruppen er medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere.

Vi skal nok sørge for at indholdet er optimalt i forhold til målgruppe og budget. Og du kan købe en enkelt brik til puslespillet i form af eksempelvis en artikel med illustration eller vi kan redigere og styre hele produktionen af bladet. Så skal du »kun« bruge tid på at drøfte indholdet og godkende de færdige sider inden trykmaskinerne startes.

Og vi kan naturligvis også levere e-bøger og e-magasiner, hvis det er dét som vil være den bedste løsning – for sig selv eller som supplement.