Bøger og magasiner – stadig stærke kort

Det trykte medie er på ingen måde død – bøger og pjecer er stadig stærke kort. Ikke mindst fordi de er nemme at gemme og de kan tages med under armen og læses, dér hvor man har lyst.

Men der er naturligvis også situationer, hvor en e-bogsudgave vil være det bedste bud; ikke mindst fordi der bliver nogle eminente, interaktive muligheder for at linke og bruge levende billeder.

Vi kan rådgive og bidrage med dét, du har brug for: Tekst, billeder, redaktion og produktion – du vælger den manglende brik eller lader os lægge hele puslespillet.

Det seneste eksempel fra efteråret 2017 er et 112 siders magasin i anledning af FrederiksborgCentrets 50 års jubilæum i Hillerød. Et magasin, som samtidig også var en historie om Hillerøds udvikling og samfundsudviklingen. Magasinet blev uddelt til 100.000 husstande i Nordsjælland.

For Ribe Amts Skytteforening lavede vi i foråret 2017 et 32 siders magasin i anledning af 150 års jubilæet. Et magasin, som ikke blot beskrev den historiske ballast, men også så på, hvor skytteforeningerne står i dag og hvor de er på vej hen.